CS Blejoi, echipă care evoluează în Liga a 3 a de fotbal masculin, își desfășoară cantonamentul de pregătire pentru noul sezon în stațiunea Poiana Brașov. Jucătorii antrenați de Răzvan Vlad au două antrenamente pe zi, lucrând foarte mult la pregătirea fizică. Fotbaliștii echipei prahovene au avut și un antrenament comun cu un grup de copii cu sindromul Down. 

Stațiunea Poiana Brașov este locul ales de conducere CS Blejoi pentru desfășurarea cantonamentului de pregătire al echipei care evoluează în Liga a 3 a.
 Fotbaliștii antrenați de Răzvan Vlad și de secunzii Irinel Dumitru și Adrian Gheorghe participă la două ședințe de pregătire zilnică, stafful tehnic mizând pe condiția fizică pentru noul sezon.
Jucătorii Blejoiului au avut parte și de un moment emoționant în timpul cantonamentului. Vorbim despre un antrenament comun cu o echipă de copiii cu sindromul Down, cazată la același hotel cu divizionara C, eveniment care a adus lacrimi în ochii fotbaliștilor prahoveni.

Blejoienii rămân la Poiana Brașov până vineri, iar la întoarcere vor participa la Breaza la Memorialul Doru Constantin Matei.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *