Cantina Colegiului National I.L. Caragiale din Ploiesti a fost renovata. S-a intamplat in cadrul unui proiect cu finantare de la Fundatia Comunitara Prahova. Elevii au parte prin acelasi proiect si de lectii de nutritie.

La cantina de la Colegiul Național Ion Luca Caragiale din Ploiești mananca zilnic fetele cazate la căminul unității de învățământ. Prin proiectul numit Bucătărie-Educație-Sănătate-Tradiție a fost renovată sala de mese, iar bucătăria a fost dotată cu echipamente moderne. Proiectul are și o latură educativă ce presupune inclusiv lecții de bune maniere la masă.

Renovarea cantinei de la Colegiul Caragiale este unul dintre proiectele care au obținut finanțare prin ediția a doua a Fondului Prahova pentru Educație coordonat de Fundația Comunitară Prahova.

Valoarea proiectului este de aproximativ 100.000 de lei, având un grup țintă de 160 de elevi din șase clase. Cantina are în prezent trei angajți care pregătesc în jur de 70-80 de porții pe zi. Elevele plătesc pentru un mic dejun 7 lei, iar pentru un prânz cu două feluri de mâncare și desert 13 lei.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *