logo
RNTV Live

Când se va retrage Messi?

Lionel-Messi-training-top-1
Dudau Andreea Valentina

Messi nu are o idee clară despre momentul în care se va retrage din activitate: “Mă simt bine și am de gând să încerc să continui să joc. Asta îmi place, asta știu să fac.”!

Pe 24 iunie 2024, Lionel Messi va împlini 37 de ani, o vârstă care inevitabil aduce în discuție retragerea sportivă pentru un jucător care a semnat primul său contract profesionist în 2004. În episodul al 16-lea al podcastului Big Time, publicat miercuri și la care a participat și actorul francez Jean Reno, atacantul argentinian a abordat acest subiect.

Messi a recunoscut că încă nu s-a gândit serios la retragerea din activitate. “Încerc să mă bucur de fiecare zi, de fiecare moment, fără să mă gândesc la viitor. Mă simt bine și intenționez să continui să joc, pentru că asta îmi place și știu cum să o fac”.

Cel mai prolific marcator al Argentinei (cu 106 goluri) nu a putut participa la meciurile amicale cu El Salvador și Costa Rica din cauza unei accidentări la tendon.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor