Potrivit odditycentral.com, un bărbat din China a fost adus în camera de urgență a unui spital din Zhejiang cu soclul cu șurub al unui bec ieșindu-i din gură. Acest incident s-a petrecut după ce bărbatul a încercat una dintre cele mai absurde provocări online.

Pe 25 iulie, Brigada de pompieri și salvare din orașul Yuyao, Zhejiang, China, a fost implicată într-unul dintre cele mai neobișnuite cazuri de intervenție. Un localnic a intrat în grabă în stația lor și a încercat să comunice ceva, dar gura lui era acoperită cu un tricou, iar în loc să vorbească, emitea doar sunete înfundate. După ce au îndepărtat improvizata mască, s-a descoperit că motivul ciudat al dificultății sale de a vorbi era un bec LED care îi ieșea din gură. Bărbatul solicita ajutor pentru a-l extrage, însă sarcina s-a dovedit a fi prea complicată pentru pompieri.

De la pompieri la medici

După o inspecție atentă a gurii bărbatului și evaluarea situației, pompierii au concluzionat că încercarea de a smulge becul de sticlă era prea periculoasă, deoarece ar fi putut provoca daune grave în cazul în care s-ar fi spart. Astfel, pacientul numit Chen a fost transportat la Spitalul Popular Yuyao, unde o echipă de medici a constatat că bărbatul nu-și putea deschide suficient de larg gura pentru a scoate în siguranță becul. Prin urmare, au decis să utilizeze un deschizător de gură special pentru a-i disloca temporar maxilarul și a scoate becul de sticlă.

Mai multe informaţii găsiţi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *