logo
RNTV Live

Când a gustat sarmalele pentru prima dată, un influencer din SUA a reacționat entuziast, numind Bucureștiul “una dintre cele mai captivante destinații din Europa”

US And EU Ban TikTok From Staff Mobile Devices
Constantin Corina

Un vlogger de călătorie din SUA a fost profund impresionat după o vizită în România, fiind fascinat atât de bogata istorie a țării noastre, cât și de delicioasele preparate tradiționale pe care le-a încercat

Nadir Nibras, un renumit creator de conținut de călătorie, a crescut în Bangladesh și în prezent locuiește în SUA. Începând din 2020, Nadir călătorește în întreaga lume doar cu un rucsac în spate, documentând fiecare experiență surprinzătoare pe care o trăiește în locurile pe care le vizitează.

De data aceasta, Nadir a decis să exploreze ce are de oferit România și a fost fermecat de București, numindu-l “unul dintre cele mai cool orașe din lume”.

“Astăzi mă aflu în Europa de Est, în București, capitala României, un oraș care, după părerea mea, este unul dintre cele mai cool orașe din Europa și, probabil, unul dintre cele mai cool orașe din lume în care am fost. Am mai fost, de fapt, aici acum patru ani și m-am distrat de minune, iar aseară m-am întors în sfârșit.”

Nu doar atmosfera din Capitală l-a captivat pe bengalez, ci și preparatele tradiționale. Nadir a încercat două dintre cele mai cunoscute mâncăruri pe care le poți găsi în România: sarmalele și shaorma. Ambele feluri de mâncare l-au impresionat pe bengalez, care s-a declarat încântat de gustul lor delicios.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor