logo
RNTV Live

CANCAN: Vulpița de la Acces Direct suferă din nou, din dragoste

image-91
Dudau Andreea Valentina

Veronica Stegaru, cunoscută ca Vulpița de la Acces Direct, s-a despărțit de Cătălin, bărbatul care i-a furat inima după relația cu Viorel!

Vulpița de la Acces Direct și-a uimit din nou urmăritorii: cu cine se iubește Veronica? După a treia naștere, Veronica a apărut pe rețelele sociale alături de un alt bărbat. De asemenea, internauții se întreabă dacă ultimul copil este al lui Viorel sau nu!

Veronica nu a oferit un răspuns clar, iar conform zvonurilor copilul ar fi ajuns în grija autorităților, deoarece Viorel nu ar fi tatăl.

De curând, Vulpița a făcut o nouă postare: ea a rămas singură după doar câteva luni de relație cu fostul ei iubit, Cătălin. Veronica a ales să dea vestea cea mare fanilor ei printr-un instastory în care s-a pozat folosindu-se de o melodie tristă pe fundal: Andia – La nevedere. „Mai bine singură decât așa” a scris Veronica dezvăluind astfel că cea mai recentă relație a ei a ajuns la final.

Veronica a trecut prin multe momente dificile de-a lungul vieții, dar tocmai când lucrurile păreau să se încadreze la locul ei conform dorințelor ei, s-a întâmplat ceva neașteptat. Despărțirea de Cătălin pare să-o fi afectat destul de profund pe Vulpiță, mai ales după ce și-a găsit alinare în brațe lui. Motivele din spatele acestui lucru sunt încă necunoscute și, pentru o clipă, niciunul dintre foștii lor parteneri nu a reacționat.

Cu toate acestea, în trecut, Viorel nu și-a putut stăpâni frustrarea față de comportamentul online al Veronicăi față de el și copiii lor și și-a exprimat sentimentele.

Viorel a ales să nu recunoască cel de-al treilea copil al Vulpiței, ceea ce l-a determinat să o abandoneze. Drept urmare, ea a trecut mai departe și și-a refăcut viața cu un alt bărbat. Relația lor a fost plină de momente tensionate și dificile din toate perspectivele. După despărțirea lor, bărbatul a simțit nevoia să-i transmită Veronicăi câteva mesaje pentru a-i atrage atenția asupra comportamentului ei față de copii și față de el însuși. El a dezvăluit online că Veronica nu este atât de interesată de copii cum le-a transmis anterior fanilor ei în urmă cu aproximativ trei săptămâni: „Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu ei (copiii) și tu nu ai mai sunat de când ai plecat”.

Referitor la procesul de divorț, Viorel a specificat faptul că Veronica nu s-ar fi deranjat să ajungă. Supărat de situația în care se află, acesta a apelat la cuvinte dure pentru fosta parteneră: „Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie” a mai adăugat Viorel.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor