logo
RNTV Live

CANCAN: Simona Trașcă face mărturisiri dureroase din copilărie

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2021_07_Simona-Trasca
Dudau Andreea Valentina

„M-a bătut tata atât de tare încât m-a găsit bunica mea sub masa de la bucătărie și leșinasem acolo, făcusem pipi pe mine și eram inconștientă.” declară cu lacrimi în ochi cunoscuta Simona Trașcă!

Simona Trașcă este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. Încă din tinerețe, frumoasa blondină era în lumina reflectoarelor, expunându-și foarte mult viața personală.

Din nefericire, aceasta a avut o copilărie extrem de grea, fiind de multe ori bătută chiar de tatăl său! Vedeta a făcut mărturisiri dureroase despre copilăria sa.

Simona Trașcă: „Copilăria este subiectul cel mai sensibil și dureros pentru mine. Pe care l-am acceptat foarte greu, adică foarte greu am acceptat traumele și prin ce am trecut. Acum pot să vorbesc despre asta, să nu mai plâng în hohote. Dar acum și acum câțiva ani, de fiecare dată când povesteam ceva de copilăria mea, plângeam în hohote. Am avut o copilărie foarte grea, într-adevăr. Nu-mi aduc aminte foarte multe lucruri, adică nu-mi aduc aminte lucruri frumoase din copilăria mea. Am avut o copilărie grea, cu lipsuri și cu o familie în care tata umbla cu femei, erau multe bătăi în casă. Dar acum am făcut pace cu el și nu aș vrea să îl supăr, să mai zic încă o dată anumite chestii. „

„M-am născut și am copilărit pe Calea Victoriei, în spate la cecul mare. Acolo este și sufletul meu. Când am pierdut casa, am făcut un șoc foarte, foarte mare. În perioada aceea aveam probleme și cu fratele meu care se droga, Dumnezeu să-l ierte, și am ajuns și la psihiatrie. Am fost internată la psihiatrie. E foarte greu să vorbesc despre această casă, pentru că acolo m-am născut, acolo am copilărit. Mi-era frică să merg acasă. Știam că pot să iau bătaie oricând și îmi era foarte frică. Nu că mi-era frică. Știam că dacă întârzii sau ceva, adică nu, știam că, pur și simplu fără motive mâncam bătaie, darămite să mai fac și ceva. ” a declarat vedeta.

Simona Trașcă:  Când era acasă bunica mea, eram foarte fericită, pentru că bunică mea și acum este îngerul meu păzitor. Așa simt eu că mă ajută și de pe lumea cealaltă. Ea, bunica mea, este și exemplul meu în viață. Pe ea o cheamă Maria și a fost mama mea, prima mea mamă, că o iubesc pe mama acum și am grijă de ea, dar ea a fost pentru mine mama mea. Datorită ei am și ajuns să mă nasc pentru că eram programată la avort și bunica mea a avut un vis. A visat o groapă mare de unde se aruncau copiii și ea s-a trezit spunând „E a mea, e a mea!”, cu o fetiță în brațe. Dimineața ea știa că mama avea programare la avort. Era ilegal pe vremea aceea. S-a dus cu noaptea în cap la o moașă, cum erau pe vremurile alea, și i-a dat o sumă de bani, i-a explicat situația și a rugat-o să vină în control la prima oră, ca să nu apuce mama să meargă la avort. Și noi stăteam la etajul doi. Au fost prima dată la etajul trei, au controlat fetele de acolo, au ajuns la mama și i-au scris că este gravidă și nu a mai putut să facă avort.

Vedeta spune că s-a simțit nedorită în familie: „Tatăl meu a spus că nu sunt copilul lui pentru că am ochii verzi. Deși eu semăn leită cu el. Bunicul meu are ochi verzi, dar părinții mei ambii au ochi căprui. El nu și-a dorit fată și pentru chestia asta m-am mai chinuit, erau și alte vremuri, el avea o altă gândire și n-a vrut să aibă fată.”

Simona T. spune că inclusiv mama sa își lua bătaie, iar toți erau martori la suferința femeii: „Mi-aduc aminte că odată m-a bătut tata atât de tare încât m-a găsit bunica mea sub masa de la bucătărie și leșinasem acolo, făcusem pipi pe mine și eram inconștientă.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor