logo
RNTV Live

CANCAN: Lora a stabilit data nunții

image-5
Dudau Andreea Valentina

După opt ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu au stabilit nunta!

Cuplul a stabilit data nunții după opt ani de relație: și-au cumpărat un teren și urmează să își construiască o casă: „În 2024 dorim să ne căsătorim”!

După opt ani de relație și după ce au amânat de două ori evenimentul mult așteptat, cei doi au decis data nunții! În curând vor începe și lucrările la casa visurilor lor, căci și-au cumpărat teren pentru a-și construi locuința mult dorită.

Lora a declarat că în 2024 și-au propus să se căsătorească în sfârșit și să devină soț și soție. Cântăreața și soțul ei și-au dorit mult să se mute la casă, astfel că recent și-au achiziționat un teren, acolo unde vor să-și contruiască locuința mult visată: „Da, ne dorim să ne căsătorim. Acum ne-am luat teren pentru casă într-un loc magic pur și simplu și ne dorim ca în 2024 să ne căsătorim, să vedem dacă ne și iese în 2024, dar într-o zi sigur o să ne iasă”.

Terenul cumpărat de cei doi se află lângă București și încă de trei ani de zile au sperat că va ieși la vânzare: artista spune că a văzut ca prin minune anunțul în care spunea că acest teren e scos la vânzare, iar atunci imediat a sunat și l-a cumpărat pentru viitoarea casă.

”Ne-am luat teren pentru casă lângă București, mi-am dorit un anumit teren, ne doream de 3 ani de zile și nu era nimic acolo de vânzare și uite că într-o noapte a apărut și l-am și luat. A apărut exact ca prin minune” a spus Lora.

„Crăciunul îl vom face în familie, de Revelion voi avea cântări, am cinci concerte în noaptea dintre ani. Să dea Dumnezeu să am energie și putere, mă antrenez în fiecare zi” a concluzionat artista, legat de următoarea perioadă din an.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor