Daniela Condurache face declarații șocante: „Am avut dăți când am plâns în fața televizorului de ciudă.”!

Daniela Condurache a vorbit despre momentele în care se confruntă cu critica celor din jur. Femeia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. În vârstă de 67 de ani, folclorista are în spate o carieră impresionantă în industria muzicală, timp în care s-a făcut remarcată în cadrul concertelor, evenimentelor unde a cântat, dar și în cadrul aparițiilor televizate. 

Vedeta a reușit să își construiască o comunitate numeroasă de persoane care o admiră și o apreciază pentru talentul său muzical, dar și pentru felul său de a fi. Vedeta s-a confruntat și cu gurile rele, care indiferent de situație o critică.

Interpreta a vorbit în cadrul unei emisiunii TV despre momentele în care se confruntă cu critica venită din partea celor din jur: „Nu recunosc întotdeauna. Nu îmi face bine critica. Primul impuls este așa: eu rumeg, văd ce a spus, dacă este bine. Dacă 10 oameni îți spun că ești beat, du-te acasă și culcă-te. Când 10 oameni sunt de părere că ai făcut un lucru bun, nu mai iau în seamă critica aceea. Eu sunt autocritică. Stau în fața televizorului și nu vreau să știe cineva ce e la gura mea când mă văd la televizor și nu îmi place.Eu am avut dăți când am plâns în fața televizorului de ciudă, cât de aiurea am arătat, nu a fost lumina de care am avut nevoie, cadrul. Eu am plâns în fața televizorului și am zis că nu mă mai duc acolo niciodată. Eu sunt autocritică și după aceea lumea are voie să mă critice .”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *