Tu știat cu ce se ocupă părinții lui Connect-R? Artistul nu s-a ferit niciodată!

Artistul a făcut dezvăluiri emoționante despre familia lui: el este foarte mândru de aceștia!

Părinții lui Ștefan Mihalache, Connect-R, sunt oameni normalicare nu au renunțat la muncă nici după ce fiul lor a devenit celebru. Artistul nu s-a rușinat niciodată de originile sale și a vorbit deschis despre meseria părinților săi.

Connect-R provine dintr-o familie modestă: chiar dacă nu a avut o copilărie ușoară, vorbește cu drag despre aceasta. „Eram o familie mai mult decât modestă, mama muncea la Mase Plastice în Pipera, tata era tinichigiu”, declara cântărețul.

Mama lui, Rodica, continuă să vândă la o tarabă din București. Talentul se moștenește și în cazul familiei sale, el moștenind talentul de la tatăl lui, Aurel. Connect-R a recunoscut că pandemia le-a dat de furcă, dar și că tatăl lui l-a rugat să-i găsească un contract să cânte într-un restaurant.

În urmă cu mai mulți ani, mama artistului a fost fotografiată în timp ce vindea ziare la o tarabă dintr-o piață din București:  „Mama merge şi acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un cotract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, dezvăluia Connect-r.

Artistul momentului a mărturisit în urmă cu ceva timp că este țigan și că se mândrește cu originile sale: „Lumea știe despre mine doar că mi-am arătat tricoul pe care scria că sunt țigan. Nu mulți știu că eu sunt un mare român, adică sunt un mare naționalist. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că am făcut că piesă asta. Vara nu dorm ne amintește că suntem români, inclusiv mie. Am făcut o chestie benefică nu numai pentru mine, ci și pentru industria românească”, a declarat Connect-R, după ce a apărut pe scenă purtând un tricou pe care scria “Sunt țigan”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *