Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au avut parte de o surpriză neașteptată când au făcut calculul sumei strânse la nunta lor, deschizând plicurile primite de la invitați. Contrar așteptărilor, unii invitați au ales să lase plicurile goale?

În 2011, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au decis să nu se preocupe de aspectul financiar atunci când au organizat nunta lor, desfășurată într-un decor de basm.

Ceremonia a fost plină de bucurie și fericire, marcând un moment special în viața cuplului care și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu. Nunta a fost o experiență de poveste, punând accentul pe distracție și atmosfera plăcută pentru cuplu și invitați.

La distanță de ani de la eveniment, Cristina Șișcanu s-a arătat curioasă cu privire la evoluția evenimentelor similare în prezent și suma obișnuită a darurilor la nunți și botezuri. Cu această ocazie, a împărtășit cu fanii online suma pe care au strâns-o de la nunta lor.

Deși nu mai participă frecvent la astfel de evenimente în ultima vreme, Cristina și-a amintit că la nunta lor unii invitați au lăsat plicurile goale, în timp ce alții au fost extrem de generoși, depășind toate așteptările. După finalizarea evenimentului, Mădălin Ionescu și Cristina au evaluat suma totală a darurilor primite, ajungând la aproximativ 35.000 de euro.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au ales să nu acorde o importanță deosebită aspectului financiar al propriei nunți. Cristina a subliniat că principalul lor obiectiv nu a fost să adune bani, dar nici să nu înregistreze pierderi financiare. La acea vreme, costul unui meniu a fost în jur de 120 de euro, oferind o selecție bogată și variată de mâncăruri, inclusiv delicatese tradiționale, berbecuț la proțap și gustări între felurile principale.

Cristina Șișcanu: „Avem o cunoștință care plătise avansul pentru nuntă cu mult timp înainte și între timp s-au despărțit și, ca să nu piardă avansul, în ziua respectivă s-a dus, totuși, și a băut și a mâncat de cât a fost avansul el, mirele. Câți bani se mai dau la o nuntă în 2024? Cât se pune pe masă? Cât se pune în plic? Eu și Mădălin am avut nunta acum 13 ani, în 2011, și îmi amintesc și acum că meniul a fost în jur de 120 de euro. Am avut aperitiv, evident, vreo 4 feluri de mâncare, am avut și berbecuț la proțap și am avut și un fel de gustare între felurile principale de mâncare, au fost și friptură, și sarmale, și aperitivul și îmi amintesc că am avut și un tort foarte frumos și impunător. De asemenea, au fost invitați care au lăsat plicurile goale, dar au fost și invitați care au fost foarte generoși, nici nu ne-am așteptat la așa ceva, dar noi atunci- nu știu acum cum se fac nunțile, dacă se fac ca niște afaceri sau tinerii însurăței gândesc aceste evenimente ca niște businessuri- eram cu capurile în nori, eram foarte îndrăgostiți, nu că acum nu am fi, nici nu ne interesa aspectul ăsta, voiam să avem o nuntă frumoasă, la care să ne simțim romantici, să fie totul frumos și de aceea am investit în nuntă. Într-un final am făcut și un calcul, să vedem ce și cum, și am constatat că nu am ieșit în pierdere, dar nici în câștig. La vremea respectivă s-a scris câți bani am câștigat la nuntă, și anume cam 35 000 de euro. Asta se întâmpla în 2011.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *