logo
RNTV Live

CANCAN: Andreea Marin face primele declarații după ce a ajuns la spital de urgentă

andreea marin bolnava
Dudau Andreea Valentina

Cum se simte Andreea Marin: vedeta a ajuns ieri la spital! Vești de ultimă oră desre starea de sănătate a Andreei Marin!

Andreea Marin trece prin momente dificile. Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că ajuns pe mâna medicilor ieri: cum se simte acum vedeta?

Andreea Marin a ajuns la spital, în urma unor probleme de sănătate despre care vedeta nu a dorit să dea prea multe detalii. Fosta prezentatoare TV a avut parte de îngrijire de specialitate în cadrul unui cunoscut spital privat din țară.

Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi. Așa ca fotografia are legătură cu felul meu de a fi, așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi. La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă pe un pat de spital?”, a scris Andreea Marin pe o rețea de socializare.

Vedeta a ținut să își liniștească fanii și le-a dat asigurări că se simte bine: „Nu vă alarmați, nu e cazul, sunt bine, azi e o zi de lumină – menționez asta cat se poate de limpede, că tot văzusem de curând știri sumbre avându-mă drept personaj central, de m-au sunat ai mei să verifice cu inima cât un purice dacă sunt încă în viață, grație unor “jurnaliști” minunați.”.

Andreea Marin a ținut să le mulțumească medicilor și asistentelor care au avut grijă de ea cât timp a stat internată în spital. De asemenea, vedeta a spus că în ultima perioadă a fost nevoită să facă mai multe vizite la medic pentru a-și verifica sau repara starea de sănătate: „Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale de la **** , care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în “casa” lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate, e-adevărat că eu caut pe cat posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital, doar când e ceva prețios de învățat dintr-o experiență trăită de mine ce știu că poate ajuta și alți oameni, vorbesc deschis despre asta. Se știe că munca mea implică uneori si contracte de promovare, dar spun limpede că nu e cazul acum, simt doar nevoia ca acești oameni minunați să simtă recunoștința mea.”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor