logo
RNTV Live

CANCAN: Adela Popescu face declarații tăioase despre relația cu Dan Bordeianu

Adela-Popescu-si-Dan-Bordeianu
Dudau Andreea Valentina

Prima dragoste nu se uită niciodată: Adela Popescu, 18 ani, Dan Bordeianu, 30 de ani! Adela Popescu face declarații tăioase despre relația pe care a avut-o cu actorul: „Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire”!

Timp de 4 ani, Adela P. și Dan B. au trăit o poveste de iubire, în ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi. Cei doi au fost împreună circa 4 patru ani, apoi s-au logodit în secret.Adela Popescu de televiziune a recunoscut că a fost prima ei relație și cea mai grea despărțire. Ea a trecut cu greu peste acel episod din viața sa.

„Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rău prin care treceam, până atunci trăind o viață foarte frumoasă și senină. Ei, odată cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii. Ne-am despărțit dintr-un neechilibru. Îmi lipsea participarea egală în acea relaţie. L-am cunoscut când el era deja actor şi m-a învăţat, cu răbdare, cum stau lucrurile cu actorii.”, spunea Adela la acel moment.

Dan Bordeianu vorbea despre povestea de iubire pe care a trăit-o alături de Adela Popescu, dar și despre motivele care au dus la separarea de actriță: „În niciun caz! A fost o relaţie care a funcţionat o perioadă, după care s-a stins de la sine, din motive total independente de noi. Cred că a contat foarte mult şi supraexpunerea în media. Nu prea erau actori care să fi trecut prin ce treceam noi atunci. Erau momente în care eu cu Adela mergeam pe stradă însoţiţi! Şi cu genul ăsta de trai, nu eram eu experimentat. Şi-n ultimă instantă, obiectivele şi idealurile noastre erau un pic diferite şi atunci, normal, relaţia fiind fragilă din anumite puncte de vedere, s-a stins”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor