logo
RNTV Live

Canabis cultivat în apartament. Oamenii legii au oprit afacerea

cannabis
Erika Stoica

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada octombrie 2023 – aprilie 2024  un bărbat ar fi inițiat și dezvoltat, într-un apartament situat în municipiul București, o cultură de canabis destinată comercializării.

Din probatoriul administrat a reieșit faptul că acesta ar fi procurat semințe de canabis și le-ar fi plantat în mai multe etape, în urma prinderii în flagrant delict fiind identificate și ridicate 116 plante de canabis aflate în diferite stadii de dezvoltare, peste 2,3 kilograme de canabis, o instalație improvizată destinată întreținerii culturii, precum și alte mijloace de probă.

Ieri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au dispus reținerea bărbatului bănuit.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

puslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor