Campina este în sărbătoare pe tot parcursul primei luni de toamnă. Organizatorii Festivalulului CampinArtelor și Sporturilor au pregătit activităti de nerefuzat inclusiv pentru sfarșitul de săptămană ce bate la ușă.

Iată programul din week-end

Vineri, 8 septembrie

17.00-20.00 – Cafeaua de la ora 5 la “Seara Muzeelor” – vizitarea gratuită a Muzeului Memorial “B.P. Hasdeu”, Muzeului Memorial “Nicolae Grigorescu” și Muzeului Schițelor lui Grigorescu. Seară de artă și socializare.

18.00 – Cinematecă educativă pentru tineri la Centrul Cultural Zamolxes

18.00 – Spectacol de dans cu Happy People Dance School, în Parcul Regele Mihai I

19.00 – Spectacolul de teatru „LOVE BOMB” al trupei “Mircea Albulescu”, la Casa de Cultură “Geo Bogza”

Sâmbătă, 9 septembrie

12.00 – Spectacolul de teatru “Alice in Tara Minunilor” după Lewis Carroll. Locație – Casa Tineretului. Spectacol susținut de trupa “Atelierul Actorului”

15.00 – “Sunt fanul mamei mele”, o serie de jocuri și exerciții fizice pentru copii și mamici, la baza sportivă Tenis Premium Club (strada Pictor Grigorescu)

18.00 – Seara CAHUL – spectacol de muzică și dans susținut de Ansamblul Palatului Culturii din municipiul Cahul (Republica Moldova), localitate înfrățită cu Câmpina. Locație – Parcul Regele Mihai I

19.00 – Jam session la Centrul Cultural Zamolxes

Duminică, 10 septembrie

12.00-20.00 – JOLLY CLUB îi distrează pe copii în Parcul Regele Mihai I, zona Milia (mascote și personaje din desenele animate, baloane de săpun și baloane uriașe la fiecare oră fixă, baloane modelabile, muzică și dans, face painting, jocuri și concursuri)

18.00 – “Gala umorului”, spectacol de teatru susținut de trupa “Atelierul Actorului” la Casa Tineretului

În cursul săptămânilor de festival (începand din 11 septembrie) la unitățile de învățămant se vor desfășura diferite concursuri, ateliere de creație și expoziții. Caștigătorii vor fi premiați.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *