Un nou camin a fost construit la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti. Aici vor putea fi cazati din toamna peste 250 de studenti in camere de cate doua persoane. Investitia s-a facut cu finantare de la Ministerul Dezvoltarii.

Compania Națională de Investiții a recepționat recent noul cămin care le va oferi condiții moderne de cazare studenților Universității Petrol – Gaze din municipiul Ploiești, județul Prahova. Lucrările au durat mai bine de doi ani.

Finanțarea căminului studențesc a fost asigurată de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții. Vorbim despre o lucrare care a costat aproximativ 16 milioane de lei. Imobilul are și două camere amenajate special pentru persoane cu dizabilități.

Noul cămin va fi dat în folosință din toamnă. Până atunci mai sunt de obținut unele autorizații. Astfel, Univeristatea Petrol-Gaze din Ploiești are acum 8 cămine în care pot fi cazate 1900 de persoane. Cel construit acum va fi cel mai scump din campusul universitar. Tarifele nu au fost încă stabilite. Anul trecut, cazarea la UPG a costat între 275 de lei și 400 de lei pe lună.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *