logo
RNTV Live

CAMI A AJUNS LA VIENA!

Costin

Dupa ce a alergat la toate spitalele din tara, inclusiv la Cluj, pentru a primi tratament, Cami a ajuns la Viena. Daca in Italia nu a avut sorti de izbanda, spera acum ca la clinica din Capitala Austriei sa aiba o sansa la viata. Povestea Cameliei Lazar, tanara de 29 de ani, mama unui bebelus de aproape doi ani, a impresionat o intreaga comunitate. Ea a aflat de curand ca are o tumoare agresiva, la creier, in stadiul 4. Femeia incearca din rasputeri sa gaseasca solutii, pentru a razbi in lupta cu nemiloasa boala. Mai multi medici au refuzat sa o opereze pe tanara mama din cauza factorilor de risc la care o expuneau. Cami, insa, are in continuare nevoie de sprijinul nostru.

A trecut mai bine de o luna si jumatate de cand Camelia Lazar, tanara de 29 de ani, mama unui bebelus de 1 an si 7 luni a aflat teribila veste.  In urma unor stari de rau, ameteli si greata, tanara a mers sa faca un set de analize, care nu au iesit bine. Au urmat alte investigatii, iar mai apoi un RMN avea sa ii confirme ca se afla in fata unei boli care nu asteapta.

Asa a inceput pentru Cami si sotul ei o cursa contracronometru, pentru a razbi in lupta cu aceasta forma galopanta de cancer. Si mai grav….

Cami a mers in Italia, ajutata de cativa romani de bine de acolo. Insa pentru a primi tratament avea nevoie sa isi perfecteze actele de rezidenta in tara cizma. Documentele se emiteau tarziu, iar boala nu astepta. A primit o alta speranta din partea unei clinici private din Viena. Doar ca medicii de aici ii vor face o noua serie de investigatii. In plus, costurile tratamentului sunt mult prea mari. De aceea Cami poate sa lupte, pentru a trece peste acest impas si pentru a-si creste linistita bebelusul, doar cu ajutorul oamenilor de bine. Cei care o pot sustine au la dispozitie contul deschis la ING Bank, pe numele ei IBAN: RO64INGB0000999910440063,     Cod SWIFT/BIC: INGBROBU, sau cel de Revolut, Beneficiar Adrian Cristian Lazar IBAN: LT14 3250 0204 5665 9714 BIC: REVOLT21

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor