Sursă: Fundația Comunitară Prahova

Fundația Comunitară Prahova organizează pe 4 mai de la 17:30 Cafeneaua Comunitară la Casa Tineretului din Ploiești. În cadrul întâlnirii tinerii vor discuta despre problemele din orașul nostru si vor încerca sa vină cu soluții.

Ne reunim și discutăm împreună despre acele lucruri care ar putea funcționa mai bine în orașul nostru și venim cu soluțiile potrivite pentru ele.

Primul eveniment din acest an are ca subiect ????????????????????????????????????.

Ne vom întâlni cu această ocazie și vom încerca să identificăm problemele cu care se confruntă tinerii din Ploiești, dar și oportunități și posibile soluții pentru a le rezolva.

Tinerii au nevoie de un mediu favorabil în care să își pună în valoare ideile, energia și creativitatea. De aceea, e necesar să îi ascultăm și să îi sprijinim în dorința lor de a se implica în comunitate, au declarat organizatorii pe pagina de Facebook.

Sunt doar 40 de locuri disponibile la eveniment, dacă vrei să îți pui părerea despre problemele orașului grabește-te să te înscrii. Te poți înscrie aici.

Cafeneaua Comunitară este o platformă de dialog și inițiative civice dedicate Ploieștiului organizată de Fundația Comunitară Prahova. Această ediție este organizată în colaborare cu Fundatia Judeteana pentru Tineret Prahova, sub egida Ploiesti – Capitala Tineretului din Romania 2024.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *