logo
RNTV Live

Cadavrul unui bărbat, găsit de un paznic într-un poligon auto

Gest înfricoşător. Ce a făcut bărbatul din Breaza care a dormit un an de zile în pat cu cadavrul surorii sale
Erika Stoica

Un paznic din Galați a făcut o descoperire șocantă în timpul serviciului său, găsind cadavrul unui bărbat într-un poligon auto. Paznicul a sunat imediat la numărul de urgență 112 pentru a anunța autoritățile competente.

Corpul neidentificat a fost preluat pentru a fi efectuată o necropsie, care va dezvălui cauza exactă a morții. “Suntem agenți de pază aici în Grădina Publică și noi am venit cu dânsul, ne-am uitat. Eu am sunat la 112, am anunțat organele competente. Dânșii au venit și au constatat. Nu l-am văzut din cauză că stă cu capul în jos și nu l-am văzut la față”, a declarat paznicul care a descoperit cadavrul.

Cadavrul, acoperit cu o prelată și niște bolovani, a fost găsit cu fața în jos și mâinile la spate, fără a fi legate. “Vă dați seama că aici circulă sute de oameni. Din ce am văzut acum, nu l-am văzut că e cu capul în jos. Exact cum l-au găsit dânșii acolo. Cu fața în jos, cu mâinile la spate, nu legate, și acoperit cu o prelată și niște bolovani”, a mărturisit paznicul.

Cadavrul a fost transportat ulterior la laboratorul de medicină legală, unde medicii legiști vor efectua investigațiile necesare pentru a stabili cauza morții. Autoritățile continuă investigațiile în acest caz în încercarea de a clarifica circumstanțele tragice în care a fost descoperit cadavrul.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor