logo
RNTV Live

Cadavrul unei femei a fost descoperit într-un geamantan pus într-o remorcă parcată în curtea unui bloc

OIF
Constantin Corina

Poliţiştii au descoperit într-o remorcă din curtea unui bloc din Oradea cadavrul unei femei în vârstă de 31 ani iar într-un apartament, lângă parcare, a fost găsită şi sora de 25 ani a victimei

Cele două victime au fost descoperite marți dimineața, în jurul orei 7:00, în urma unui apel primit pe 112 . Apelantul a fost un bărbat, care a pretins că a simțit un miros înțepător în jurul remorcii din parcarea blocului unde locuiește, situat în cartierul Ioșia din municipiul Oradea.

Polițiștii sosți la fața locului au găsit remorca lăsată între două locuri de parcare, blocate cu stâlpișori. În interiorul remorcii, sub o grămadă de nisip, se afla un geamantan uriaș, în care se afla cadavrul femeii, înghesuit într-o poziție necomodă, conform sursei citate.

Raportul preliminar a arătat că tânăra a fost ucisă prin bătaie, având multiple leziuni și fracturi costale. Sora femeii decedate, în vârstă de 25 de ani, a fost găsită într-o stare gravă în apartamentul din bloc. Era bătută și malnutrită și a fost transportată la spital, fiind internată în secția de terapie intensivă.

Potrivit anchetatorilor, cele două surori ar fi fost victimele unei rețele de trafic de persoane, iar persoana care a sunat la 112 ar fi fost implicată în torturarea lor și în uciderea femeii. Acesta a fost reținut, iar și concubina sa și încă o femeie au fost luate în custodie pentru anchetă. Se suspectează că victimele au fost exploatate și torturate de o rețea de trafic de persoane și proxenetism.

Potrivit procurorului Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, tânăra găsită moartă a fost ucisă săptămâna trecută, vineri sau sâmbătă.

Decesul s-a produs în altă zonă din Oradea, în cartierul Nufărul, nu pe strada Oneștilor, unde a fost găsit cadavrul. Persoanele implicate, după ce au ucis-o, au transportat-o pe victima decedată în noua locație în cursul zilei de duminică. Inițial, au vrut să o îngroape, dar s-au răzgândit, motiv pentru care corpul a fost ascuns în remorcă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor