Cabinetul privat al medicului care a fost de gardă în noaptea în care Alexandra a murit pentru că a fost ignorată a fost vandalizat!

Cabinetul privat al doctorei care a fost de gardă la spital în noaptea în care Alexandra Ivanov a murit a fost vandalizat miercuri noapte cu mesajul „NU AM AER! ALEXANDRA”. Acesta a fost ultimul mesaj pe care Alexandra l-a trimis înainte să își de-a ultima suflare.

Geamurile cabinetului au fost sparte. Poliţiştii au deschis o anchetă penală în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Joia trecută, Alexandra a fost spitalizată după ce a fost adusă cu ambulanța de urgență la spital. Ea prezenta o sângerare genitală externă şi dureri abdominale. Sarcina pe care Alexandra o avea se oprise din evoluție.

Alexandra a murit a doua zi dimineață, după ce medicul de gardă i-a administrat doar o perfuzie, chiar dacă aceasta acuza dureri îngrozitoare!

Moartea Alexandrei a stârnit revolta oamenilor. Sute de autoturisme, conduse în mare parte de mame, au mărșăluit miercuri prin Botoșani, în a cincea seară de proteste.  Timp de o oră, mare parte din municipiu a fost parțial blocată de coloana de mașini, care s-a întins pe mai mulți kilometri. Mașinile s-au oprit în fața bisericii pentru o rugăciune. Aici alte câteva sute de botoșăneni au așteptat coloana de mașini și au aplaudat în memoria Alexandrei.

Medicul de gardă din noaptea infernului Alexandrei a fost audiată de comisia de anchetă internă. La sediul IPJ, asistenta și infirmiera din acea noapte au dat declarații timp de aproape șase ore.

Alexandra a murit în agonie după ce a fost ignorată de medici mai multe ore, chiar dacă acuza dureri îngrozitoare și se ruga de doctori să o ajute!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *