VIDEO:
Bursa locurilor de munca pentru absolventi a avut loc astazi si in Prahova. Evenimentul s-a desfasurat atat in Ploiesti, cat si in orasele Campina si Valenii de Munte. Aproximativ 40 de angajatori au participat la bursa, fiind dispusi sa incadreze in piata muncii si tineri fara experienta.  

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este organizată în fiecare an, la nivel național, de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în toate județele. În Prahova, angajatorii nu au venit cu posturi doar pentru absolvenți.

Angajatorii spun că le este din ce în ce mai dificil să găsească personal calificat, așa că au programe de instruire la locul de muncă pentru cei fără experiență.

Mulți dintre tinerii care au venit la bursă erau dezorientați. S-au rezumat la absolvirea unui liceu sau a unei școli profesionale și își doresc să lucreze, însă nu știu exact și în ce domeniu.

În cadrul bursei pentru absolvenți din Prahova, agenții economici au oferit 375 de locuri de muncă în diverse domenii de activitate. La eveniment au participat aproximativ 450 de persoane aflate în căutarea unui job. Dintre acestea 112 au fost selectate în vederea încadrării.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *