Sfârşit tragic Un jurnalist de la TVR şi-a pus capăt zilelor/ sursa foto stiripesurse.ro

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunțat sâmbătă, la Cluj-Napoca, suplimentarea bugetelor Societății Române de Radiodifuziune (SRR) și Televiziunii Române (TVR) cu câte 40 de milioane de lei, în cadrul rectificării bugetare, relatează Agerpres.

„Am ajustat, împreună cu domnul vicepremier, după ședința Coaliției, ținând cont de discrepanțele salariale dintre angajații TVR și cei de la Radio. După o analiză amănunțită, am cerut ministrului de Finanțe să acționeze rapid și am suplimentat acum, la rectificare, atât bugetul TVR, cât și cel al Radiodifuziunii, cu câte 40 de milioane de lei”, a declarat Ciolacu.

Premierul a subliniat că decizia a fost influențată și de performanțele celor două instituții media. „Radioul este lider de audiență la nivel național, extinzându-se și în Republica Moldova. În ceea ce privește TVR, performanțele sale sunt comparabile. Am primit memorandumuri de la președintele Radiodifuziunii, care a semnalat o diferență prea mare în salarizare”, a adăugat Ciolacu.

Mai multe știri pe republikanews.ro.
Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews