Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște au suplimentat bugetul Chindiei Târgoviste. Fondurile sunt necesare pentru acoperirea datoriilor echipei catre bugetul de stat, dar si catre fostii jucatori si antrenori ai clubului, care au depus la FRF memorii pentru neplata salariilor din sezonul trecut.

Aflată doar pe locul 10 după 8 etape, Chindia este un club cu foarte mari probleme. Președintele Andrei Cordoș si antrenorul Vasile Miriuță sunt la un pas de plecare din cauza rezultatelor slabe. In plus, jucătorii din sezonul trecut au depus memorii la Federația Română de Fotbal pentru neplata datoriilor din sezonul trecut.
Pentru a evita intrarea în insolvență, Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște au decis să majoreze bugetul echipei.

Consiliul Județean Dâmbovița a adoptat o Hotărâre prin care virează clubului Chindia o sumă de cinci ori mai mare decât cea stabilită inițial în februarie 2023. Astfel, echipa primeste din partea CJ Dâmbovița suma de trei milioane de lei, suma din care două milioane sunt destinate plății datoriilor către bugetul de stat.

In plus, și Primăria Târgoviște a anunțat că va vira Chindiei suma de 2,2 milioane de lei.

Cu acest buget, Chindia Târgoviste reuseste să plătească datoriile din sezonul trecut având de găsit doar modalitatea prin care să găsească si drumul spre performanțele sportive.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *