A fost actualizat bugetul pentru proiectul “Modernizarea si reabilitarea drumurilor județene identificate in Prioritatea 1 a Regiunii Sud Muntenia – Traseul Regional 2 – Tronsonul Prahova – DJ720”. Conform consilierilor judeteni o parte din banii ce erau pentru cheltuieli neeligibile a fost transferata la capitoul cheltuieli eligibile.

Fluctuația prețurilor la materialele de construcții și la carburanți, ca urmare a crizei din energie, au dus la necesitatea actualizării bugetelor pentru proiectele finanțate din fonduri externe nerambursabile. Acest lucru a fost reglementat printr-o ordonanță de urgență. Astfel, Asociatia de Dezvoltare Regionala Sud Muntenia i-a solicitat Consiliului Județean Prahova să actualizeze bugetul unui proiect implementat de instituție.

Astfel, valoarea totală a proiectului aprobată este de peste 94 milioane de lei cu TVA, din care cheltuieli eligibile în jur de  76.000.000 de lei cu TVA, contribuția proprie eligibilă a beneficiarului 1.500.000 de lei cu TVA și cheltuieli neeligibile 18.000.000 lei cu TVA.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *