Concertul epuizat al lui Bruno Mars de sâmbătă seara la Tel Aviv a fost anulat din cauza situatiei de urgență din Israel.

Live Nation Israel a anunțat că concertul lui Bruno din Tel Aviv a fost anulat și prețurile biletelor vor fi rambursate.

„Dragi clienți, Performanța lui Bruno Mars, care era planificată să aibă loc în această seară, este anulată”, a scris compania pe Instagram în ebraică.

„Toți cumpărătorii de bilete pentru spectacol vor primi o rambursare automată pe cardul de credit cu care a fost făcută achiziția. Suntem alături de locuitorii Israelului, de luptătorii IDF și de forțele de securitate în aceste momente dificile”.

Israelienii s-au deplasat la Tel Aviv din toată țara pentru a participa la spectacolul sold-out, potrivit publicației locale de știri Ynet.

Sâmbătă seara urma să fie al doilea și ultimul său spectacol în Israel, tot la Yarkon Park, înainte ca acesta să fie anulat din cauza invaziei.

Mars este încă programat să cânte duminica aceasta la Marele Premiu al Qatarului de la Lusail, după care va lua o pauză înainte de a-și relua turneul în Florida în decembrie.

În momentul publicării, Marte nu a abordat public anularea. Postarea sa cea mai recentă, de acum două zile, îl arată că se adresează mulțimii de pe scena HaYarkon.

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *