logo
RNTV Live

Braşov: Ameninţaţi cu moartea /VIDEO

tiktok_42
Theo Tănăsescu

Incident grav în Brașov. Trei adolescenți au fost amenințați cu moartea. S-a întâmplat lângă lângă o școală.

Cei trei tineri, cu vârste de 14 ani, fiecare, ar fi aruncat cu o petardă, gest care l-a înfuriat la culme pe un bărbat care mergea cu bicicleta. Acesta a început să-i înjure pe tineri și să-i amenințe. Speriat, unul dintre adolescenți, a scos telefonul mobil și a filmat. Înainte însă, tinerii spun că furios, bărbatul l-a lovit pe unul dintre ei cu bicicleta.

Pe imaginile surprinse se aude cum bărbatul folosește un limbaj nu tocmai adecvat și îi spune tânărului, printre altele, ”te calc pe cap”. Fiindu-i teamă, adolescentul s-a adăpostit într-un magazin.
Ulterior, elevii au relatat totul acasă iar unul dintre părinți ar fi depus plângere la poliție. Așteptăm autoritățile să ia măsurile care se impun în acest caz.

Acest incident ne face să ne întrebăm ce se putea întâmpla dacă lucrurile ar fi degenerat și s-ar fi ajuns la fapte cu violență?! Ce siguranță au copiii și cum să avem încredere să-i trimitem la școală fără să pățescă ceva grav?!

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor