Wittchen, cunoscut pentru gențile și articolele de călătorie de calitate, explorează piața românească cu un magazin într-un centru comercial de top

Compania poloneză Wittchen, cunoscută pentru produsele sale precum genți, accesorii de călătorie și articole din piele, va deschide primul său magazin în România, acesta urmând a fi situat în centrul comercial ParkLake din București.

Potrivit declarațiilor lui Daniel Andruszkiewicz, Director Comercial Wittchen, planul lor de afacere și extindere pe piața din România presupune deschiderea de magazine în cele mai performante centre comerciale din țară. Compania vede numeroase oportunități de a deveni lider pe piața bunurilor premium la prețuri accesibile. De asemenea, au observat o cerere semnificativă pentru produsele lor prin intermediul magazinului lor online deschis în decembrie anul trecut, www.wittchen.ro. Wittchen vinde, de asemenea, produsele lor pe 39 de piețe din Europa prin intermediul platformelor precum Amazon, Zalando, etc., și sunt în căutare constantă de noi oportunități pentru promovarea gamei lor de produse în întreaga Europă.

Contractul de închiriere pentru spațiul din centrul comercial ParkLake a fost intermediat de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

România este o piaţă atractivă pentru retailerii din Europa Centrală şi de Est, o regiune în care antreprenorii locali au reuşit să construiască mărci puternice cu prezenţă activă în Europa, inclusiv pe piaţa românească. În doar câţiva ani, marile grupuri de retail din regiune, în special cele din Polonia, au devenit jucători importanţi pe piaţa românească. Acest succes încurajează alte companii, care încă nu sunt active în România, să-şi extindă afacerile în această parte a Europei, iar Wittchen este doar unul dintre aceste exemple”, a adaugat Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox

Cu prezența sa în România, Wittchen a devenit activă pe a șasea piață, majoritatea magazinelor sale fiind situate în Polonia. Cu peste 30 de ani de experiență, Wittchen este un business de familie de succes și una dintre cele mai recunoscute mărci de pe piața europeană.

Wittchen operează magazine în Polonia (97), Cehia (7) și Ungaria (3), precum și 10 unități în franciză în Ucraina. Portofoliul companiei cuprinde genți, încălțăminte, articole de îmbrăcăminte din piele, genți și accesorii de călătorie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *