Pretul biletelor la meciurile de acasa ale Chindiei Targoviste vor fi mai mici. Decizia ii apartine lui Lorin Petrescu, noul presedinte al clubului dambovitean.  Imediat dupa instalarea noului presedinte, clubul a primit 550.000 de euro din partea Primariei Targoviste, suma fiind suficienta pentru stingerea datoriilor catre ANAF.

Primaria Targoviste a deblocat fondurile pentru Chindia, imediat dupa instalarea noii conduceri. 550.000 de euro este suma alocata de consilierii locali targovisteni in urma unei sedinte de Consiliu care a durat doar 10 minute.  Fondurile sunt suficiente pentru plata datoriilor catre ANAF, dar si pentru salariilor restante ale jucatorilor.

In plus, nou presedinte Lorin Petrescu a anunțat  că va discuta cu firma de ticketing pentru reducerea prețurilor la biletele de la meciurile de acasă ale Chindiei.

Chindia Targoviste are programat un meci amical in acest weekend. Echipa va intalni Campionii FC Argeș sâmbătă, de la ora 12:00, pe stadionul ”Eugen Popescu”, în condițiile în care campionatul este întrerupt în acest weekend, pe perioada meciurilor echipelor naționale.

În actualul sezon al Ligii 2, Chindia a învins Argeșul cu scorul 2-0, la Mioveni, în etapa a 4-a, ambele formații fiind retrogradate din primul eșalon.

Chindia ocupă locul 8, in clasamentul Ligii a 2 a, cu 13 puncte, fiind departe de locurile care pot asigura promovarea in Superliga.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *