Regal al vechilor bijuterii pe patru roti, la Sinaia. Batranele doamne, unele fabricate, de pilda, in 1967 au fost expuse in fata Casinoului din Sinaia, spre admiratia sutelor de turisti, care au vizitat expozitia. Este a patra editie a intalnirii nationala Renault Casic, la care au fost prezenti peste 25 de iubitori ai modelului, si care au venit din toate colturile tarii. Manifestarea face parte din cadrul actiunilor Retromobil Club Romania.

O masina postbelica, ce a primit si titlul de cea mai buna restaurare. A fost adusa pe roti la Sinaia, in cadrul celei de-a patra Intalnire Nationala Renalt Clasic. Pasinoatii acestor bijuterii pe patru roti se intalnesc anual, iar impatimitii povestesc faptul ca munca pentru a duce mai departe aceasta pasiune este una extrem de grea.

Acest model de autoturism este unul cu traditie in lumer, dar si in tara noastra. 

Asta nu impiedica membrii Retro Mobil Club Romania sa pastreze cu multa truda aceste autoturisme, pe care le imbunatatesc an de an. Tocmai de aceea la astfel de intalniri participa proprietari de masini din toata tara.

Vizitatorii, unii dintre ei nostalgici s-au bucurat sa revada masini, unele dintre ele pe care le-au condus in urma cu multi ani.

Evenimentul s-a incheiat cu o plimbare pana pe Platoul Padina.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *