Citeste poezii, este coordonatoare unui club de lectura, scrie articole pe blog pe diverse teme si este implicata in multe proiecte pentru tineri. Este povestea unei tinere din Ploiesti care, desi are 17 ani, prefera ca timpul liber sa-l petreasca altfel decat cei de varsta sa. Bianca Mirica isi dedica timp si studiului, fiind printre primii in clasa. 

Bianca este clasa a 11 a la Colegiul National „Mihai Viteazu” si face parte din Consiliile Judetean si Scolar al Elevilor.

Bianca este coordonatoarea unui club de lectura din cadrul  liceului unde invata, alaturi de o buna prietena. Asa au reusit sa organizeze diferite evenimente, unele dintre ele la nivel national.

Pasiunea sa de a scrie si placerea de a lucra cu oamenii au fost factorii care au determinat-o pe Bianca sa se implice in multe proiecte, multe dintre ele avand legatura cu jurnalismul.

Bianca are planuri mari pentru viitor. În ceea ce privește cariera, tânăra spune că își dorește ca aceasta să aibă legătura cu creativitatea si, cel mai important, sa poata cunoaste si colabora cu cat mai multi oameni din domenii diferite.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *