logo
RNTV Live

BEST – proiectul de modernizare a cantinei Colegiului Național „I. L. Caragiale” – FOTO

a57c55d5-93f7-42b6-8bf0-0ee53bf3456e
Andrei-Vlăduț Gușter

Anul acesta, Colegiul Național „I. L. Caragiale” se bucură de o nouă finanțare dedicată elevilor. Cu ajutorul Fundației Comunitare Prahova, cantina liceului este în plină renovare, proiectul fiind finanțat în urma celei de-a doua ediții a Fondului „Prahova pentru Educație”.

Iată mesajul publicat pe pagina oficială a colegiului:

„Proiectul de renovare al cantinei Colegiului Național ”I. L. Caragiale” , numit BEST (Bucătărie-Educație-Sănătate-Tradiție), finanțat în cadrul celei de-a doua ediții a Fondului Prahova pentru Educație, este în plină desfășurare.

Echipa de proiect și voluntarii se implică activ, iar în ultimele săptămâni s-au achiziționat toate materialele și echipamentele necesare.

Elevii vor beneficia de activități menite să promoveze un stil de viață sănătos.

Fondul Prahova pentru Educație ediția a II-a este un program de finanțare privată coordonat de Fundația Comunitară Prahova, finanțat de OMV Petrom, cu contribuția Grup Feroviar S.A., Poerner România, Vadeco, Rohrer Servicii Industriale pentru a susține proiecte educaționale dezvoltate de către organizații neguvernamentale, unități de învățământ sau instituții publice din județul Prahova.

#FondulPrahovapentruEducatie, #FundatiaComunitaraPrahova#OMVPetrom

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor