Prahova a devenit o junglă. Poliţiştii, tot mai îngroziţi de ce găsesc pe şosele sursa foto Jurnal MM

Polițiști din cadrul Secției nr.4 de poliție Ploiești în timp ce se aflau, în weekend, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din municipiu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1.11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Reprezentanții IJP Prahova menționează că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Astfel, în urma probatoriului administrat față de conducătorul auto a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive și conducerea pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *