Un bărbat a fost bătut și tâlhărit de două tinere cunoscute pe o aplicație de dating.

În vârstă de 46 de ani, bărbatul a fost bătut și tâlhărit de două tinere cunoscute pe o aplicație de dating. Cele două femei și un complice i-au luat telefonul bărbatului și au făcut plăți de mii de euro din conturile bărbatului. Toți trei indivizi au fost reținuți.

Două tinere, în vârstă de 17 şi 23 de ani, şi-ar fi dat întâlnire cu bărbatul într-un imobil din oraşul Zărneşti. Conform Poliției Brașov, fetele împreună cu un băiat de 17 ani, l-ar fi aşteptat pe bărbat la locaţia stabilită de aceștia. Acolo l-au imobilizat şi ar fi exercitat acte de violenţă. I-ar fi sustras persoanei vătămate mai multe sume de bani, ar fi accesat telefonul mobil al acesteia şi ar fi efectuat mai multe tranzacţii financiare neautorizate de către bărbat. Prejudiciul cauzat a fost de aproximativ 6.800 de euro.

Joi, procurorii și criminaliștii au desfășurat  percheziţii domiciliare în acest dosar. Ei au ridicat mai multe probe.

Cele două tinere şi complicele lor au fost reţinuţi. Cei trei sunt acuzați de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, influenţarea declaraţiilor şi acces ilegal la un sistem informatic.

Cercetările se află în desfășurare și se așteaptă mai multe detalii privind acest caz.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *