O altercație violentă a izbucnit sâmbătă între două familii din orașul Pantelimon și s-a extins la un spital din Sectorul 2 al Capitalei. Potrivit poliției, conflictul a început în stradă și a continuat la camera de gardă a spitalului, unde alte persoane, înarmate cu obiecte contondente, s-au alăturat incidentului.

„Polițiștii Secției 9 din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) au fost sesizați printr-un apel la 112, efectuat de angajații spitalului, cu privire la un scandal izbucnit la camera de gardă”, a transmis DGPMB.

În urma altercației, mai multe persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri. La fața locului au intervenit rapid echipajele de poliție, însă cei implicați în scandal părăsiseră deja unitatea medicală.

„Un monitor din camera de gardă a fost distrus în timpul incidentului”, au declarat anchetatorii.

În prezent, polițiștii Secției 9 efectuează cercetări pentru identificarea și prinderea suspecților, în cadrul unui dosar penal deschis pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Ancheta se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Mai multe știri pe republikanews.ro.
Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews