logo
RNTV Live

Bătaie în dața unui restaurant din Târgoviște. Doi bărbați reținuți pentru 24 de ore

bataie2
Erika Stoica

Doi bărbați, de 36 și 27 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore ieri, după ce au fost implicați într-o bătaie petrecută în exteriorul unui restaurant din Târgoviște. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au desfășurat cercetări și au administrat probatoriul necesar.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 16 iunie, în jurul orei 05:00. Cei doi bărbați au agresat fizic, folosind și obiecte contondente, pe alți doi bărbaț,i de 32 și 35 de ani, aflați în apropierea restaurantului. Pe lângă actele de violență, agresorii au tulburat ordinea și liniștea publică și au distrus patru scaune de pe terasa restaurantului, precum și geamul unei uși de acces.

Astăzi, cei doi vor fi prezentați procurorului pentru dispunerea unor măsuri preventive. Poliția continuă cercetările pentru a clarifica toate împrejurările în care s-a produs incidentul și pentru a aduna dovezi suplimentare legate de infracțiunile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor