Bătaie de joc la Ploieşti. Copiii care fac înot de performanţă, obligaţi să renunţe la carieră

Renunţări, muncă multă, concentrare şi dăruire. Aşa se poate descrie viaţa copiilor care sunt îndrumaţi spre unul dintre cele mai frumoase sporturi: înotul.

Probabil toată lumea ştie că pentru a face performanţă într-un astfel de sport, este nevoie de multă muncă de la vârstă foarte fragedă: Dacă se ajunge la perfomanţă, atunci viaţa unui sportiv nu mai este ca a oricărui copil. În loc de jocuri şi distracţie are parte de muncă, foarte multă muncă. La final vin şi laurii pentru că cei mai buni primesc medalii şi titluri pentru perfomanţa lor impecabilă.

Aşa se intămplă şi cu micuţii de la CSS Ploieşti care au rezultate uimitoare. Din păcate, aceştia se confruntă cu cea mai mare nedreptate a vieţii lor. Pentru că bazinul Vega nu mai poate susţine antrenamentele, sportivii sunt obligaţi să uite anii de antrenamente zilnice şi să renunţe la cariera lor.

„După 6 ani de muncă şi antrenamente zi de zi, după închiderea bazinului Vega, au rămas fără loc unde să se poată antrena. Practic cariera lor sportivă se încheie aici!”, a punctat unul dintre părinţii sportivilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *