Sursă foto: CSM Ploiești

Jucătorii echipei de baschet seniori a CSM Petrolul Ploiești au făcut, vineri dimineață, o vizită surpriză la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești, unde se desfășura chiar atunci Faza Locală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

La eveniment au participat patru echipe: gazdele de la „Mihai Viteazul”, Colegiul „Ion Luca Caragiale”, Colegiul „Spiru Haret” și Liceul Tehnologic „1 Mai”.

Baschetbaliști precum Bogdan Popa, Kenneth Funderburk Jr., Reggie Johnson Jr., Shane Henry, sau mai tinerii lor colegi Codruț Dinu, George Angelian și Robert Pătraru (ultimii trei fiind și elevi ai „LMV”-ului, dar absenți din cauza accidentărilor) au asistat la competiție și au propus un concurs de aruncări de „3 puncte”, oferind câștigătorului o minge semnată de toți jucătorii de la CSM Petrolul Ploiești.

Fiecare echipă și-a desemnat câte un reprezentant pentru a executa cele 15 șuturi (câte 3 din cele 5 poziții clasice), iar pentru a se stabili câștigătorul, a fost necesar un „baraj”. În prima serie, Armand Suciu (Mihai Viteazul) și Toni Filoneanu (I.L. Caragiale) au înscris câte 5 coșuri, în timp ce Adrian Naum (Spiru Haret) și Andrei Bărață (1 Mai) au marcat de câte 7 ori. Aceștia doi au concurat în finala care a inclus doar 5 șuturi (câte unul din fiecare poziție), iar Andrei Bărață a obținut victoria după ce a reușit să marcheze de 3 ori, depășindu-l pe Adrian Naum, care a marcat de 2 ori.

Vizita s-a încheiat cu o întâlnire cu directorul Colegiului Național „Mihai Viteazul”, profesorul Nicolae Țaga, căruia reprezentanții clubului i-au mulțumit pentru colaborarea din ultimii ani. Majoritatea tinerilor baschetbaliști de la CSM Petrolul Ploiești sunt elevi ai instituției, iar în semn de recunoștință reprezentanții clubului i-au oferit directorului un balon semnat de jucătorii primei echipe.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *