logo
RNTV Live

Baschetbaliști tineri ai clubului, convocați la acțiuni de monitorizare de către FRB

baschet
Erika Stoica

CSM Petrolul Ploieşti se mândrește cu nouă dintre tinerii săi baschetbaliști, care au fost convocați de Federația Română de Baschet (FRB) la acțiuni de pregătire și selecție pentru monitorizarea generațiilor 2011 și 2012 – Sucursala Regională 11.

În săptămâna următoare, acești mici atleți talentați vor avea oportunitatea de a-și demonstra abilitățile și de a se perfecționa în cadrul acțiunilor coordonate de FRB.

Din echipa 2011, Alexandru Iambu, Alexandru Măncilă, Matei Răducanu, Călin Dragomir și Ștefan Vlad vor participa la acțiunea programată la Valea Călugărească, în perioada 29 aprilie – 3 mai.

În timp ce din lotul de la 2012, Andrei Savu, David Țapu, Eric Tănase și Alexandru Costache vor lua parte la un stagiu ce va avea loc la Pucioasa, în intervalul 29 aprilie – 2 mai.

Este o recunoaștere a eforturilor depuse de acești tineri sportivi și a calității pregătirii oferite de antrenorii Marian Angelian (echipa 2011) și Corina Savu (echipa 2012), care vor fi și ei prezenți în staff-urile care îi vor îndruma pe acești baschetbaliști tineri în timpul acțiunilor organizate de FRB.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor