Sursă foto: CSM Ploiești

Echipa secundă a CSM Petrolul Ploiești a obținut luni o victorie confortabilă, cu scorul de 90-64 (26-20, 22-13, 26-17, 16-14), în fața echipei similare a CSO Voluntari.

Meciul, desfășurat în Sala Sporturilor „Olimpia”, a făcut parte din runda a 9-a a Ligii I de Baschet Masculin. Fără George Angelian, David Rașoga și Răzvan Popa, absenți din motive medicale, echipa „galben-albastră” a reușit o prestație solidă împotriva oaspeților, care au venit la Ploiești fără câțiva jucători importanți de la echipa principală, precum Vida, Miseailo sau Voicu.

Partida a început cu un avantaj de 12-0 pentru ploieșteni și s-a desfășurat fără probleme, gazdele dominând toate cele patru sferturi ale jocului și ajungând la capătul jocului cu o diferență confortabilă de 36 de puncte.

Într-o formulă de joc apropiată de cea ideală, CSM Petrolul 2 Ploiești a aliniat următorii baschetbaliști: C. Dinu (19 puncte, 1×3, 9 pase decisive), T. Pîrvu (17, 4×3), L. Diaconescu (16 puncte, 9 recuperări), R. Movileanu (10), A. Suciu (8, 2×3), A. Dimov (6, 2×3), G. Mihalache (5), A. Velcea (5, 1×3), A. Chirilă (2), P. Voiculescu (2) și R. Pătraru.

În etapa următoare, în runda a 10-a a Grupei B, echipa condusă de Ionuț Ivan va întâlni CS Politehnica Iași, duminică, tot în Sala Sporturilor Olimpia.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *