Sursă foto: CSM Ploiești

CSM Petrolul 2 Ploieşti a avut parte de o deplasare lungă și dificilă în etapa a 6-a a Ligii I de baschet masculin, întâlnind la Cluj-Napoca liderul grupei B, CS Universitatea.

Deși au avut câteva absențe notabile în lot, printre care jucătorii de la prima echipă, Codruţ Dinu, George Angelian, Robert Pătraru sau David Raşoga, băieții pregătiți de Marian Angelian au făcut un meci foarte bun și au pierdut cu 69-63 (12-12, 21-11, 16-19, 20-21). Cu doar 70 de secunde înainte de final, scorul era egal, 62-62, iar o ratare în ultimul minut a făcut diferența.

Cele două reprize ale partidei au fost diametral opuse: prima, controlată clar de gazde, care au intrat la pauză cu un avantaj de zece puncte, 33-23, iar a doua gestionată mult mai bine de CSM Petrolul 2 Ploiești, care a reușit chiar să treacă în avantaj când mai erau mai puțin de două minute de jucat din meci, 60-62.

Cu toate acestea, ratările de la ultimele atacuri au făcut diferența, iar CSM Petrolul 2 Ploiești are acum un bilanț de 2 victorii și 4 înfrângeri în acest sezon al Ligii I.

Rămâne demn de menționat jocul excelent al lui Lorenzo Diaconescu, care a încheiat partida cu un „double-double”, având 22 de puncte marcate și 15 recuperări sub cele două panouri.

Următorul meci al celor de la CSM Petrolul 2 Ploiești va avea loc în etapa a 7-a, când ploieștenii joacă împotriva echipei ACS Total Sport București, pe 27 noiembrie, la Sala Sporturilor „Olimpia”.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *