Sursă foto: CSM Ploiești

Echipa de baschet masculin CSM Petrolul Ploieşti se pregăteşte pentru o deplasare grea a sezonului Ligii Naționale, Sala „Transilvania” din Sibiu fiind un teren ostil tuturor adversarilor din campionat.

Deși participarea în FIBA Europe Cup (competiţie unde a adunat patru înfrângeri cam ruşinoase, cu o medie de 60 de puncte marcate/meci) o încurcă aparent, CSU Sibiu, adversarul de duminică seară (ora 19:00), rămâne unul redutabil în competiţia internă, bilanţul de 4 victorii şi 2 eşecuri fiind elocvent în acest sens.

CS Vâlcea, SCM „U” Craiova şi CSM Constanţa nu au fost în stare să câştige pe Cibin în acest sezon, sibienii având de asemenea în „palmaresul” actualei stagiuni şi un succes clar la Oradea – partida de mâine seară va fi, deci, una foarte grea pentru ploieșteni.

Întâlnim o echipă redutabilă pe teren propriu, ce ne reprezintă şi în cupele europene şi care indiferent de problemele de lot cu care se confruntă rămâne o forţă în campionat, în special acasă, unde are ajutorul extraordinar al publicului. E încă o încercare de a face un rezultat bun în faţa unei contracandidate în lupta pentru primele cinci locuri ale grupei şi vă asigur că mergem să dăm totul pe teren pentru a câştiga!

Din punctul de vedere al lotului, suntem mai bine decât în săptămânile anterioare, când ne-am confruntat cu probleme medicale, aşa că ne-am pregătit în formulă completă şi sper să arătăm atitudine şi să putem pune în practică ce am pregătit la antrenamente.

Mihai Popa, antrenor principal la CSM Petrolul Ploiești

Meciul de la Sibiu va fi arbitrat de Alin Faur (Timişoara), Alexandru Ivan (Târgovişte) şi Sorin Drugău (Braşov), iar comisar din partea FRB va fi Doru Vinaşi (Cluj-Napoca).

Programată mâine seară, de la ora 19:00, partida poate fi vizionată „live” pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet, accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=MZ_XQtwArEU.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *