Sursă foto: CSM Ploiești

Nici deplasarea la Târgu Mureș nu a adus primul succes pentru CSM Petrolul Ploiești în acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95. Gazdele au reușit să se impună clar, cu 93-81 (18-11, 20-17, 25-21, 30-32), într-un meci pe care l-au controlat în cea mai mare parte a timpului.

Plusul de experiență al echipei gazdă, probabil cu cea mai mare medie de vârstă din prima ligă, combinată cu absența lui Veljko Brkic, din cauza recidivei unei accidentări la spate, au fost elementele care au influențat în mare măsură evoluția acestei confruntări, potrivit celor de la CSM.

Cei mai importanți jucători ai echipei-gazdă, Lowrance, Santa și Borșa, au adunat 51 de puncte, profitând de avantajul lor fizic în lupta sub coș, și au fost ajutați de Jeremic (16 puncte), Martinic (12) și chiar Gajovic (8), care au contribuit semnificativ la victoria echipei din Mureș.

Pe de altă parte, antrenorul ploieștenilor, Mihai Popa, a sperat că echipa sa poate contracara stilul „așezat” al adversarilor cu un joc mai rapid și mobil. Cu toate acestea, defensiva agresivă a gazdelor și ratarea oportunităților bune de a marca au făcut ca misiunea echipei din Prahova să fie una extrem de dificilă.

Pentru CSM Petrolul Ploiești, au evoluat următorii jucători: Funderburk Jr. (20 puncte, 3×3), Corpodean (14 puncte, 4×3), Carpenter (14 puncte), B. Popa (12 puncte, 2×3), Henry (11 puncte), R. Johnson Jr. (8 puncte, 1×3) și C. Dinu (2 puncte).

CSM Petrolul va avea o pauză în runda a patra a Conferinței B, următorul meci fiind programat în etapa a cincea, împotriva echipei CSM Focșani, vineri, 20 octombrie, la ora 18:00, în Sala Sporturilor Olimpia.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *