Sursa: dntv.com

Filmul Gretei Gerwig a generat 1,36 miliarde de dolari la box office-ul global, depășind aventura animată a lui Universal și Illumination „The Super Mario Bros. Movie” (1,35 miliarde de dolari la nivel global) drept filmul cu cele mai mari încasări la nivel mondial al anului.

„Barbie” a acumulat 600 de milioane de dolari în America de Nord și, la începutul lunii august, a depășit „Mario” (574 de milioane de dolari) pentru a deveni cea mai mare lansare din 2023 și la box office-ul intern. La box office-ul internațional, filmul a încasat 760 de milioane de dolari până în prezent.

„Barbie” a rămas filmul numărul 1 timp de patru weekend-uri consecutive și, în cele din urmă, a devenit filmul cu cele mai mari încasări regizat exclusiv de o femeie. În prezent, este a 14-a cea mai mare lansare internă și a 15-a cea mai mare lansare globală din istorie.

Gerwig, regizoarea nominalizată la Oscar pentru „Lady Bird” și „Little Women”, a scris scenariul împreună cu partenerul ei Noah Baumbach. „Barbie”, cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale, urmărește populara păpușă și jucăria ei de băiat, în timp ce părăsesc lumea aparent perfectă din Barbieland pentru a descoperi culmile vieții din lumea reală. Distribuția mai include America Ferrera, Issa Rae, Will Ferrell, Kate McKinnon, Simu Liu și Michael Cera.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *