logo
RNTV Live

Bărbatul confundat cu suspecții crimei din Sibiu intenționează să dea în judecată Poliția și să ceară despăgubiri: Așa nu-i voi lăsa

adrian_kreiner_crima
Theo Tănăsescu

Laurențiu Lăcătușu, bărbatul reținut de polițiști în urma confuziei cu unul dintre suspecții crimei din Sibiu, a declarat că intenționează să își dea Poliția în judecată, indiferent de costurile procesului.

Laurențiu Lăcătușu indică faptul că polițiștii au încălcat mai multe prevederi legale atunci când l-au reținut, susținând că a fost confundat cu unul dintre suspecții din dosarul privind uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner.

„În loc să-mi arate legitimaţia, au început să zbiere la mine, să urc în maşină, că-s de la Poliţie. Atunci au apărut 10-15 oameni în spatele meu şi m-au trântit pe jos. M-au lovit cu picioarele, unul mi-a dat un pumn în gură şi mi-au pus cătuşele la mâini. Îmi amintesc că un singur poliţist striga: bă, nu mai daţi în el!”, povestește Lăcătușu.

Polițiștii au transmis presei imagini cu prinderea lui, deși nu avea nicio legătură cu cazul

„La ieşire din Segarcea”, spune bărbatul, „chiar în marginea pădurii, m-au scos, m-au pus jos, mi-au slăbit cătuşele şi m-au pozat iar. Unul făcea poze cu un telefon, mă întorceau pe lateral, pe burtă, şi unul stătea cu mâna pe pistol”.

Laurențiu Lăcătușu susține că la verificările din Craiova polițiștilor „nu le venea să creadă” că nu are tatuaj.

În curtea IPJ Sibiu, bărbatul a fost întâmpinat și de reprezentanții presei.

„Mă întrebau: De ce l-ai omorât? Nu ţi-a părut rău de el? Unde sunt ceasurile? Unde sunt colegii tăi?.

Mă, când am auzit, am rămas prost! Ete, drăcia dracului, ce dracu mă întreabă ăştia de omor? Sunt nebuni la cap? De ce omor vorbesc ăştia?”, spune Lăcătușu.

La 12 ore distanță, investigația a clarificat că a existat o confuzie.

„Cineva le-a zis mascaţilor: hai, ieşiţi, duceţi-vă în treaba voastră, că nu e ăsta, am greşit persoana.

Mi-au dat înapoi buletinul, telefonul. Şi mi-au explicat că m-au adus acolo pentru că m-au recunoscut trei persoane. De pe pozele de Facebook m-au recunoscut, vă daţi seama?”, se miră bărbatul.

Laurențiu Lăcătușu va cere daune în instanță și spune că va merge până la capăt, indiferent de cheltuielile cu procesul.

„Mă împrumut de bani şi lucrez, ca să scad din datorii. Dar eu aşa nu o să-i las!”, a mai declarat Laurențiu Lăcătușu, potrivit Libertatea.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor