logo
RNTV Live

BĂRBAȚI AGRESAȚI DE MAI MULȚI PUȘTI, DUPĂ CE LE-AU ATRAS ATENȚIA CĂ FAC GĂLĂGIE ÎN SALA DE CINEMA. LA IEȘIRE A AVUT LOC RĂZBUNAREA

Perchezitii-la-sediul-Politiei-Locale-din-Ploiesti
Theo Tănăsescu

Doi bărbați au fost agresați, miercuri seară, în jurul orei 21.20, imediat după ce au ieșit din sala de cinema a centrului comercial Ploiești Shopping City.

Totul după ce, atunci când incă filmul rula pe ecran, un grup de tineri, cu varste cuprinse intre 12 si 16 ani, se manifesta gălăgios. Pentru că nu puteau să urmărească în liniște producția cinematografică le-au făcut observație acestora, cu privire la modul zgomotos în care se manifestau.

Doar că atunci când au ieșit din sală și se îndreptau spre ieșire grupul de adolescenți le-a cerut socoteală celor doi bărbați cu privire la observațiile făcute în interior. Între aceștia a pornit un conflict spontan care însă mai apoi a degenerat.

Adolescenții recalcitranți l-au lovit cu pumnii și picioarele pe unul dintre bărbații care îndrăznise să îi roage să facă liniște pe durata filmului. Imediat au ieșit din incinta centrului comercial și s-au făcut nevăzuți.

Cele două victime au sunat imediat la 112, însă la sosirea echipajelor de poliție la fața locului se mai aflau doar victimele.

Acestea le-au povestit oamenilor legii cum s-a petrecut totul. Chiar dacă a fost lovit în repetate randuri, bărbatul agresat, în varstă de 20 de ani, a refuzat transportul la spital.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lovirea sau alte violențe, iar oamenii legii continua cercetările în acest caz.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor