casă de vacanta sparta

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale au intervenit ieri pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate.

În cadrul acestei acțiuni, la o adresă din Sectorul 6 al capitalei, a fost depistat un bărbat în vârstă de 41 de ani, împotriva căruia autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare la data de 3 noiembrie 2023.

Bărbatul era căutat la nivel internațional pentru săvârșirea a 90 de infracțiuni, printre care furt, participare la un grup organizat, însușire de mijloace de plată non-numerar și utilizare frauduloasă de date informatice.

După depistare, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care a emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost încarcerat în Arestul Poliției Capitalei, urmând a fi luate măsurile legale corespunzătoare în materie penală, în cadrul cooperării internaționale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *