Un incident recent la un club din Sectorul 4 al Bucureștiului a condus la reținerea unui bărbat în vârstă de 30 de ani, care a fost prins în posesia de substanțe interzise, în special ketamină. Acest bărbat avea deja dosare penale pentru fapte similare. Într-o încercare de a scăpa de consecințele legale, individul a oferit jandarmilor o mită constând în 250 de euro și 1.730 de lei.

Potrivit Jandarmeriei București, jandarmii patrulau în zona centrală a Capitalei, Sectorul 4, când au observat un grup de persoane care aveau un comportament sugestiv pentru consumul de substanțe interzise și care încercau să evite contactul cu autoritățile.

Jandarmii au efectuat controale corporale asupra celor 11 persoane din grup și au descoperit diverse tipuri de substanțe interzise asupra lor. Aceste 11 persoane, în vârstă de la 18 la 35 de ani, au fost înregistrate și raportate autorităților competente în conformitate cu legile privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Unul dintre bărbați, în vârstă de 30 de ani, care avea deja antecedente penale pentru infracțiuni similare, a încercat să ofere mita jandarmilor, sperând că își va scăpa astfel de sancțiuni legale. Autoritățile au sesizat imediat organele competente, iar bărbatul a fost reținut pentru dare de mită și deținere de substanțe interzise.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au decis reținerea bărbatului pentru 24 de ore, sub acuzația de trafic de droguri de risc și dare de mită. A fost întocmită o propunere pentru arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, și judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a fost sesizat în acest sens.

Această operațiune a fost desfășurată cu sprijinul Biroului de Combatere a Criminalității Organizate București (BCCO).

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *