Sursă foto: Digi24

După de a sustras bunuri în valoare de aproximativ 16.000 de lei din casa unei victime, un bărbat din Braşov, împreună cu o altă persoană complice, a fost arestat, anunţă Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

„Astăzi, 3 mai 2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o persoană cu privire la săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. La data de 2.05.2023, în jurul orei 01:00, două persoane de sex masculin au pătruns, prin forţarea uşii de acces, în apartamentul apartamentului persoanei vătămate, situat în cartierul Tractorul din municipiul Braşov.

Au ameninţat-o pe aceasta din urmă cu moartea, fapt ce a determinat-o să deschidă fereastra dormitorului şi să se retragă pe pervazul exterior al imobilului. În continuare, una dintre cele două persoane a scos un cuţit de vânătoare la vedere, s-a deplasat către fereastra locuinţei, a ameninţat-o pe persoana vătămată cu moartea şi i-a cerut să revină în casă, ameninţându-o totodată că îi va sustrage toate bunurile.

După ce persoana vătămată a refuzat, cei doi suspecţi i-au sustras din locuinţă trei telefoane mobile, un lanţ de aur şi o arbaletă, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 16.000 de lei”, se regăsește în comunicatul citat.

A fost reţinut şi ulterior arestat doar unul dintre cei doi bărbați bănuiţi de această faptă, în legătură cu celălalt desfăşurându-se în continuare cercetări, a menţionat sursa citată.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *