logo
RNTV Live

Bărbat reținut de polițiști prahoveni pentru săvarșirea a două infracțiuni la regimul rutier

https://portal.republikanews.ro/20-de-permise-de-conducere-retinute-de-politisti-in-prahova-dintr-un-foc/
Erika Stoica

În cursul nopții trecute, în jurul orei 02.00, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în localitatea Bănești au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice Anulat.

Întrucât conducătorul auto emana și halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, în baza probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducere a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are permisul de conducere anulat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor